keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Lokakuun iltapukukiertueella uusia kaupunkeja!

Jättierä iltapukuja edullisesti. Paljon eri värejä ja malleja.

Kiitos mahtavasta syyskuun kiertueesta kaikille osallistujille! Oli tosi kiva käydä visiitillä ja tultaneen vielä marraskuussa uudestaankin länsirannikolle, jos kalenterit saadaan synkronisoitua. Se selvinnee ihan viikon parin sisään, joten tarkkailkaahan tilannetta.


100€:n lahjakortit arvottu

Minua varoiteltiin, että Facebookissa ei saa julkistaa voittajien nimiä. Sivuilla kuitenkin voi, joten Onnetar lähettää terveisiä Milla S:lle Helsinkiin, Meri-Lotta W:lle Kuopioon ja Riitta K:lle Tammisaareen. Voittajille on myös ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Edullisten iltapukujen kiertue jatkaa Joensuuhun, Lappeenrantaan ja Helsinkiin

Meitä on tässä kosiskeltu kovasti ympäri Suomen ja etenkin Itä-Suomesta on toivottu visiittiä. Meille ilmaantui harvinainen täysin vapaa viikko ensi viikolle niin pistimme heti maanantaina tuulemaan ja varasimme tapahtumapaikat Joensuuhun Sokos Hotelli Kimmeliin tiistaille 11.10., Lappeenrantaan keskiviikolle 12.10. ja Helsinkiin Vanhalle Ylioppilastalolle 15.10. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

Varastoon tulossa iso remontti - nyt superalella satoja pukuja. Hinnat 69€ ja 99€

Vuokraemäntämme kävi kylässä varastollamme ja totesi, että mitäpäs jos vähän uudistettaisiin tätä teidän varastotilaa nykyaikaisemmaksi. Tästä johtuen joudumme tekemään reippaasti tilaa varastoon ja myymme lokakuun kiertueella edellisten sesonkien pukuja hintaan 69€ ja 99€ niin kauan kuin niitä riittää. Pukuja on yhteensä satoja, mutta otamme niitä aina erän mukaan kuhunkin tapahtumaan.

Maahantuojien Outletilla nyt myös Instagram-tili

Asiakkaiden toiveesta avasimme myös oman Instagram-tilin. Hieman haparoivaa on tämä käytön opettelu, mutta pyrimme laittamaan sinnekin paljon kuvaa ja informaatiota ajankohtaisista jutuista. #maahantuojienoutlet kaipaa myös kuvia omista löydöistänne :)

Kiertueella nähdään,
Team Maahantuojien Outlet


4 kommenttia:

 1. Heippa! Helsingin tapahtuman fb-sivuilla lukee "Tarjolla on sekä lyhyttä, että pitkää pukua." ja "Ei hääpukuja eikä lyhyitä mekkoja!" Eli onko lyhyitä pukuja tulossa vai ei? :)

  VastaaPoista
 2. Hei miuva,

  Jopas me nyt on tekstihirviö kehitelty jos molempia luvataan... Hääpukuja ei varmasti tule. Kysäisen kolleegalta mikä on lyhyiden tilanne!

  Ystävällisin terveisin
  Hanna

  VastaaPoista
 3. Siis monen aikaan ootte lauantaina Helsingissä??

  VastaaPoista
 4. Hei miuva ja Elisa,

  Marika sai mukaan pakattua pienen erän lyhyitä juhlamekkoja ja on mahdollista että niistä suurin osa on kokoa XS ja S. Tämän näemme, kun aamulla nostamme puvut tankoon. Lisäksi yksi mattimyöhäisilmoittautunut kauppias tuonee myös muutaman lyhyen puvun - senkin näemme vasta aamulla. Eli siis jotain on, mutta ei kovinkaan paljoa sillä meillä on noita pitkiä 69 € pukuja nyt tämän kerran kampanjassa.

  Aukioloaikamme Hesassa on klo 15.30 saakka. Avaamme viimeistään klo 11, aikaisemmin jos saamme tavarat esille sitä ennen. Täältä voi tarkkailla tilannetta:
  https://www.facebook.com/events/1832863263623382/


  VastaaPoista