Usein Kysyttyä

Voiko näitä ostaa jostain myöhemmin?

- Ei voi. Otamme myyntiin poistoeriä, tukkueriä, liikkeiden alennustuotteita jne. Tähtäämme siihen, että myymme mahdollisimman nopeasti ja ketterästi puvut uusille omistajille. Loput pakataan sitten mahdollisimman pieneen tilaan ja viedään varastoon. On melkolailla Mission Impossible lähteä etsimään sieltä yhtä pukua - jos sitä edes enää on jäljellä!

Onko näitä jossain lisää?

- Jos olet jo katsonut rekit (myös palautusrekin) ja kurkannut sovituspuolelle ja sielläkään ei enää ole niin sitten tuskin on. Aina kannattaa kuitenkin kysyä, mutta kun joku tuote on myyty loppuun se on myyty loppuun. Aika usein meillä on myynnissä yksi tai kaksi pukua, joskus taas kokonainen sarja.

Voiko näitä tilata?

- Ei voi. Johtuen toimintamallistamme emme useinkaan saa samaa pukua enää lisää. Joten kun se on loppu niin se on loppu.

Voinko varata puvun?

- Valitettavasti ei. Tähtäämme sutjakkaan kaupankäyntiin, jossa puvut löytävät uudet omistajat mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Ovatko tarjoukset tapahtumakohtaisia?

- Kyllä! Välillä olemme liikkeellä pienellä porukalla ja välillä isolla tiimillä. Riippuen siitä mistä puvut tulevat ja ketä on tapahtumassa mukana vaihtuu niin valikoima kuin tarjouksetkin.

Onko sovitettavien pukujen määrä rajattu?

- Ei ole. Kerää matkaan kunnon puntti sovitettavaa niin se oikea löytyy varmasti. Meillä on aina mukana ainakin yksi ompelutaitoinen henkilö, jolta voit kysyä puvun muokkauksista lisätietoa jos helmat ovat liian pitkiä tai olkaimet kaipaavat lyhentämistä.

Miten osaan valita oikean koon?

- Jokaisella valmistajalla on omat kokojärjestelmänsä, jokaisella maalla omansa.... Tästä johtuen pyrimme laittamaan aina puvut kokoluokituksella S (32 - 26), M (38 - 40), L (42 - 44) ja XL (46+) siten miten ammattilaisen silmin ne kuuluisivat olla. Tosin - muistathan, että tapahtumassa, jossa on monta sataa osallistujaa on aivan varmasti pukuja myös väärissä rekeissä...

Miksi kassi maksaa?

- Toivoisimme jokaisen tapahtumaan tosimielellä tulijan ottavan mukaan oman kassin. Ikealainen on esimerkiksi yksi parhaista puvun kuljetukseen. Suuret muovikassit, joiden laatu on tarpeeksi kestävä ovat harmillisen kalliita ja tuo euron hinta kattaa niiden kulut. Myymme mieluummin pukuja edullisesti kuin piilottelemme kassi tai markkinointikuluja pukujen hintoihin.

Onko teillä tuotetta X?

- Mahdollisesti! Jos sinulla on toiveita tapahtumaan mukaan otettavien tuotteiden osalta niin laitathan tuonne tapahtuman Facebookiin kyselyn niin yritämme kalastaa tuotetta mukaan, jos sitä on tarjolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti