Maahantuojien Outlet - mikä se on?

Edulliset iltapuvut ja vanhojentanssimekot Maahantuojien Outletista


"Vau, tämä sama iltapuku oli tuolla tavaratalossa yli 300€ ja tämä on vain 129€. Miten se on mahdollista?"

Me Maahantuojien Outletissa olemme huomanneet, että asiakkaamme tykkäävät konseptistamme. Järjestämme tapahtuman, nostamme puvut koottain esille ja myymme niitä yhden päivän ajan erinomaisen edullisesti.

Poistovarastoja, erien viimeisiä ja mallikappaleita


Myynnissä on sesongista riippuen iltapukuja, juhlamekkoja ja vanhojentanssipukuja. Hääpuvut on nyt myyty loppuun ja niitä ei näillä näkymin ole tulossa lisää. Hankimme myyntiin tulevat tuotteet valmistajien poistovarastoista, kauppojen viimeisistä myymättömistä kappaleista sekä joskus myös suoraan suunnittelijoilta.

 Tapahtumamyynnistä löydät alehintaan

 • iltapukuja
 • juhlapukuja
 • vanhojentanssipukuja
 • huiveja
 • pukukoruja ja koristeita
 • käsilaukkuja
Valikoimamme vaihtelee sesongin mukaan. Iltapukuja on kuitenkin aina varmasti sadoittain mukana!

Meillä ei ole kivijalkaliikettä  eikä sen vuoksi myöskään kiinteitä kuluja. Voimmekin siis ohjata saamamme alennukset suoraan asiakkaillemme. Hienoa, eikö totta!

Kaikissa tapahtumissamme on aina runsaasti valinnanvaraa - huippuedullisesti!


Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea 

Kierrämme Suomen suurimmat kaupungit ainakin kerran vuodessa. Vuonna 2016 suunnittella on syyskuussa alkava syksykiertue ja sen jälkeen mahdollisesti toinen kiertue marraskuussa. Suosittelemme liittymistä Facebookissa sivumme faniksi niin saat tiedot tapahtumista ja tarjouksista ensimmäisenä. Ilmoitamme tapahtumista myös täällä.

 Kaikista puvuista aina vähintään -50% alennusta 

Meillä on helppo hintapolitiikka, sillä olemme sopineet, että kaikista puvuista pitää antaa vähintään 50% alennusta alkuperäiseen hintaan nähden. Meiltä ostaessasi voit olla varma, että hinta on oikea. Valikoimissamme on niin edullisia merkkejä, keskihintaisia merkkejä sekä huippulaadukkaita merkkejä. Pukuja on tarjolla siis jokaiseen makuun ja budjettiin!

Iltapuvut ripustetaan esille koon mukaan, jolloin oman koon löytäminen on helppoa.

 Iltapuvuissa koot XS - XL

Hankimme aina mahdollisimman laajan kokovalikoiman puvuista, joten meillä on aina tarjota myös pieniä ja suuria kokoja. Liiketoimintamme luonteesta johtuen emme kuitenkaan voi taata, että kaikista puvuista olisi aina saatavana kaikkia kokoja. Mutta sen voimme luvata, että meillä on aina paljon valinnanvaraa - otamme aina jokaista kokoa (XS, S, M, L ja XL) mukaan.


Tapahtumissa on itsepalvelu, joten sovittaa saa itsenäisesti tai kaverin kanssa. Jos tarvitset pukemisapua tai helman lyhennystä niin henkilökunnan jäsen auttaa sinua :) Tapahtumassa saa ottaa kuvia, mutta otathan muut huomioon ja kuvaat vain itseäsi tai ystävääsi luvalla.

Tapahtumissa maksuvälineinä käy

 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Visa
 • Business Eurocard
 • Käteinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti