perjantai 29. heinäkuuta 2016

Iltapuvut ja vanhojentanssimekot edullisesti syyskuun tapahtumista

Maahantuojien syyskiertueen päivät ovat nyt varmistettuja. Syksyn ensimmäisellä kiertueella aloitamme Turusta, käymme Vaasassa, Oulussa ja Tampereella päättäen kiertueemme Helsinkiin.


Maahantuojien Outletin syyskuun kiertuepäivät


Julkaisemme tapahtumille omat Facebook-eventit ensi viikon aikana, jolloin myös saamme tapahtumien aikataulut julki ja viimeisetkin vahvistukset paikoille.


Iltapukuja ja vanhojentanssipukuja edullisesti


Kaikissa näissä tapahtumissa tulee olemaan myynnissä - vähintään 50% alennuksella:

  • iltapukuja
  • vanhojentanssipukuja
  • juhlamekkoja
  • huiveja
Huomioithan, että  hääpukuja ei ole laisinkaan myynnissä syksyn tapahtumissa!

Miten Maahantuojien Outlet toimii?

 

Järjestämme myyntitapahtumia Suomen suurimmissa kaupungeissa, joissa myymme yhden (toisinaan myös kahden) päivän aikana sesongista riippuen iltapukuja, juhlamekkoja, vanhojentanssipukuja, hääpukuja* sekä huiveja ja muita juhla-asusteita. Kaikista puvuista on vähintään 50% alennus normaalihinnasta.

Tapahtumat ovat yleensä avoinna aamusta iltaan. Puvut on järjestetty rekkeihin koottain ja niistä voi kerätä itselleen mieleisimmät puvut sovitettaviksi. Sovitustila on yhteinen pukuhuone ja se on vain naisille. Sovitustilassa on paikalla ainakin yksi henkilökunnan jäsen, jolta voi kysyä helman lyhennyksistä ja muista muokkauksista. Sovitetut puvut jätetään palautusrekkiin.

Maksuvälineenä käy pankkikortti, Electron sekä luottokorteista Master ja Visa. Myös käteisellä voi maksaa.

Tapahtumiin on aina ilmainen pääsy. Suosittelemme oman ison kassin (esimerkiksi ikealaisen) ottamista mukaan ostosta varten!

Lisää tapahtumista täältä ja täältä:

*hääpukuja ei myynnissä syksyn 2016 aikana. Kevät 2017 toistaiseksi vielä vahvistamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti