keskiviikko 24. elokuuta 2016

Iltapuku kokoa XL (46 - 52)

XL-kokoinen iltapukuja on välillä vaikea löytää, sen tietää jokainen kauppias. Usein muodikkaista malleista tehdään pukuja vain kokoon 44 saakka ja unohdetaan autuaasti, että kaikki naiset eivät mahdu kokohaitariin S-L. Tänä kesänä otin asiakseni etsiä valmistajien varastosta iltapukuja, joissa olisi myös saatavana kokoa XL. Ottaessani yhteyttä ympäri Eurooppaa sain monesta paikasta vastauksen, että kaikki isot puvut on myyty jo aika sitten ja varastossa on vain kokoja XS ja S.

Mutta etsivä löytää - niin minäkin!

Näitä upeita kurvikkaiden naisten parhaita puolia korostavia iltapukuja saatiin tosin vain 15 kappaleen erä, mutta saatiin kuitenkin. 

Samalla pääsin esittämään ystävällistä kritiikkiä kysymällä, että miksi ihmeessä jos XL koot loppuvat ensimmäisenä niitä valmistetaan niin vähän, että ne eivät riitä koko sesongiksi. Yllättävän harva valmistaja osasi vastata. Toivottavasti tämä kyselyni herätti heissä kuitenkin ajatuksia ja niitä lisättäisiin valikoimiin ja varastoihin enemmän!

Nämä puvut tulevat myyntiin Maahantuojien Outletin syyskuun kiertueelle ja niitä on saatavana niin kauan kuin tuotteita riittää. 

Syyskuun kiertueella mukana iltapukujen lisäksi myös vanhojentanssipukuja!


xl kokoinen iltapuku punainen

punainen iltapuku hihallinenmusta iltapuku hihallinen pitsinen

pitsiä musta iltapuku trumpettimalli

iltapuku xxl musta

vihreä iltapuku xxl koko

iltapuku musta kaunis laskeutuva

kaunis iltapuku xxl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti