maanantai 11. heinäkuuta 2016

Syksy on vanhojentanssimekkojen sesonkiaikaa


Vanhojentanssimekkojen metsästys on kuumillaan alkusyksystä, kun lukion tokaluokkalaiset valmistautuvat suureen juhlaansa hyvissä ajoin. Meitä outlettien järjestystoimikunnassa vähän jännitti mistä saataisiin tänä vuonna kauniita vanhojentanssimekkoja myyntiin, sillä niitä ei tullut vastaan keväällä kun niiden poistovarastoja kyseltiin – ei sitten millään.

 
vanhojentanssimekko turkoosi kaksiosainen


Onhan se kuitenkin olennaista, että meiltä tapahtumistakin löytyisi monen sorttista pukua ja viime vuonna tylliunelmat vietiin käsistä. No, monenlaisia onnenpotkuja myöhemmin olemme saamassa kolmesta kaupasta vanhojentanssipukuja myyntiin ja sen lisäksi vielä kahden valmistajan varastoista tulee yksittäiskappaleita, kun tämän sesongin mallikappaleet ovat jo työnsä tehneet.

Ja tietysti - kuten aina ennenkin ovat kaikki tapahtuman puvut vähintään -50% alkuperäisestä hinnasta!Tämän artikkelin kuvituksena on muutamia pukukaunokaisia, jotka tulevat myyntiin syyskuussa starttaavalle kiertueelle. Kaikki tapahtumissa myytävät vanhojenmekot tulevat olemaan hintakategoriassa 120 – 199,50€. Pukukuvat Stilissima.PS. Muistathan, että meillä ei ole kaikista myyntiin tulevista puvuista tarjota kuvia jos valmistaja ei ole niitä kuvannut. Odotettavissa on siis mahdottoman iso määrä pukuja myyntiin – ja erinomaisen paljon on tulossa iltapukujakin eli ihan pelkkiä tylliunelmia ei syyskuussa ole luvassa!


vanhojentanssimekko sininen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti