tiistai 9. helmikuuta 2016

Tampere-talo 6. - 7.2.2016

Testasimme Tampereella Outlet-tapahtuman järjestämistä Tampereen Häämessujen sivussa. Tällä kertaa otimme mukaan mahtavan arsenaalin iltapukuja ja hääpukuja sekä asusteita.

Alkuperäinen ajatuksemme oli tuoda myytäväksi hyvä valikoima hääpukuja ja kaason mekkoja sekä juhlamekkoja häihin osallistuville vieraille. Saimme kuitenkin mahdottoman paljon kyselyitä myös vanhojentanssipuvuista, joten lisäsimme valikoimaamme viime hetkillä myös värillisiä leveähelmaisia iltapukuja.
 
Vilinä oli varsinkin lauantaina osastollamme mahtava, kun jokainen häämessuille osallistuva morsian kaasoineen kävi tutustumassa osastoomme. Alakerran sovitustiloissa koettiin monta mahtavaa hetkeä, kun puku löysi oikean omistajansa. Kävipä meitä haastattelemassa Aamulehtikin, joka julkaisi meistä mukavan jutun ja varmisti vilinän myös sunnuntaipäivälle!Vaikka Tampereella oli mahtava meno, jouduimme toteamaan, että hääpukuja on sen verran runsaasti jäljellä, että parasta olisi ottaa ne mukaan myös ainakin Turun tapahtumaan ja ehkäpä jopa Helsingin tapahtumaankin.

Aikaisemmista ilmoituksista poiketen taitaakin siis käydä niin, että kevään 2016 tapahtumissa on myynnissä jonkin verran hääpukuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti