tiistai 9. helmikuuta 2016

Muutama vinkki tapahtumaan osallistuville!

Keräsimme vinkkilistan tapahtumiin osallistuville helpottaaksemme sen oikean puvun löytymistä :D


1. Rennosti hyvä tulee. Älä hätkähdä, jos aamupäivästä meno on kova. Se on ihan tavallista. Pukuja on paljon, joten ihan kaikki eivät varmasti tule myydyksi ensimmäisellä tunnilla. Muista, että sovitusalueella on paljon pukuja aluksi!

Tsekkaa myös palautusrekki, alkupäivän ryysiksen jälkeen sieltä voi tehdä todellisia löytöjä!


2. Pitkät puvut on järjestetty koottain: S, M, L ja XL. Valitse mieleisesi ja mene sovitusalueelle. Lyhyet puvut ovat yksittäiskappaleita, koon näet puvun sisältä. Muista, että pukujen koot vaihtelevat valtavasti valmistajittain. Ota siis sovitettavaksi kaikki sellaiset puvut koosta riippumatta, jotka näyttävät oman kokoisilta. Tsekkaa myös palautusrekki!

3. Sovitusalue on vain naisille, herrat odottavat ulkopuolella. Muista pukea aamulla ehjät alusvaatteet päälle – sovitustila on yhteinen pukuhuone. Jätä kengät sovitustilan aulaan, jotta helmat eivät likastu.

 Aamulla kannattaa mukaan pakata ikealaisen tai muun ison kassin lisäksi matkaan myös juhlakengät ja oikeat liivit niin kokonaisuuden näkee kerralla

4. Auta kaveria vetoketjun kanssa ja kysy vieruskaverilta mielipidettä. Tapahtumissa on ollut aina mahtava fiilis, kun kaikki jeesivät kaveria ja kertovat mikä näyttää hyvältä.

5. Palauta kaikki puvut, joita et halua palautusrekkiin. Laitamme ne siitä takaisin paikalleen, niin seuraavatkin pääsevät sovittamaan.

6. Askarruttaako puvun istuvuus? Paikalla on aina muutama ompelija, kysäise apua. Kerromme helmanlyhennyksistä ja kavennuksista – annamme myös suuntaa-antavan hinta-arvion.

Tapahtumakalenterin löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti