keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kevään viimeinen tapahtuma Vanhalla Ylioppilastalolla 8. - 9.4.2016


Vinkki kaikille edullista iltapukua vailla oleville - se on nyt sitten kevään viimeisen keikan aika Helsingissä ja kesätauko kestää ainakin syyskuun loppupuolelle saakka!

Päätimme  järjestää iltapukujen ja juhlapukujen myynnin tällä kertaa kaksipäiväisenä tapahtumana, sillä myytävää on valtavasti.  

Yksi Helsingin suurimmista iltapukuliikkeistä, Stilissima, lopettaa toimintansa ennen vappua ja olemme luvanneet ottaa myytäväksi Stilissimasta jäävät merkki-iltapuvut.

Vielä emme osaa sanoa minkä verran pukuja tulee sieltä, mutta varastossamme on tällä hetkellä yli 1000 pukua kerättynä Helsingin tapahtumaa varten. Se on hillitön määrä! Siihen kun vielä lisätään Stilissiman puvut niin en edes uskalla ajatella, paljonko pukuja tulee. 

Uskallanpa kehaista myös, että valikoima on tällä kertaa huikean monipuolinen, laaja sekä laadukas. Näin kesän korvalla viime kauden puvut poistetaan niin valmistajien kuin liikkeidenkin varastoista ja juuri nyt on paras aika ostaa iltapuku! 

Sanojeni varmemmaksi vakuudeksi tässä alapuolella erä omia lemppareitani, mitä tulee tapahtumaan myyntiin hintaan 199€/kpl. Normaalihinnat pyörivät 439 - 589€ välillä näissä ja nyt todellakin lähtee merkkipuvut halvalla. 

Avaan tapahtuman tänään Facebookiin, jonka kautta pääset kutsumaan myös kaverisi ostoksille. Kuvagallerian avasin jo tänne. Muistathan, että pukuja tulee enemmän, mitä ehdimme kuvata ja että aivan jokainen myyntiin tuleva puku on vähintään - 50% alkuperäisestä hinnasta!

Tapahtuma avoinna Pe 8.4. klo 11 - 18 ja La 9.4. klo 10 - 15.
Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Huom. Vanha porrastalo, ei hissiä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti